1
Ditt val
2
Betalning
3
Klart

Ditt erbjudande

5 nr av tidningen

Efter ditt introduktionserbjudande får du Allt i Hemmet i en bekväm tillsvidareprenumeration utan bindningstid, du betalar då 79:- per nummer.

  • 5 nr av tidningen hem i brevlådan
  • Valfri premie

199:-

+ frakt 69:-

+

Välj premie

2 rosa handdukar från Lexington

Lexington. Här får du två handdukar i en lyxigt sparsmakad rosa nyans som skapar ett varmt intryck i badrummet. Denna handduk blir bara mjukare med tiden och ger huden en lyxig start på dagen. Material: 100 % ringspunnen bomull, 600 gsm. Oeko-Tex-certifierad. Mått: 50 x 70 cm. Färg: rosa. Värde: 500 kr.

Hamam backrock (L/XL)

Royal Touch. Hamam eller turkiskt bad är den turkiska varianten av ångbad, en sorts bastu fylld med ånga. Den har spelat en stor roll i det Osmanska riket som en plats att umgås med andra människor, men även som en tradition och del av kulturen. I en hamam är det ofta hög luftfuktighet, runt 40–50 grader och till skillnad från en svensk bastu är besökarna ofta inte nakna, utan har på sig ett något slags skynke, till exempel en sådan badrock som denna. Material: 100 % bomull. Färg: grå/svart. Längd från axel till nedre kant: ca 115 cm. Ärmlängd: ca 55 cm. Storlek: L/XL. Värde: 899 kr.

Hamam backrock (S/M)

Royal Touch. Hamam eller turkiskt bad är den turkiska varianten av ångbad, en sorts bastu fylld med ånga. Den har spelat en stor roll i det Osmanska riket som en plats att umgås med andra människor, men även som en tradition och del av kulturen. I en hamam är det ofta hög luftfuktighet, runt 40–50 grader och till skillnad från en svensk bastu är besökarna ofta inte nakna, utan har på sig ett något slags skynke, till exempel en sådan badrock som denna. Material: 100 % bomull. Färg: grå/svart. Längd från axel till nedre kant: ca 106 cm. Ärmlängd: ca 51 cm. Storlek: S/M. Värde: 899 kr.

Strandväska marinblå

Hamptons. Snygg, marinblå strandväska i kraftig kanvas och med handtag i kanvas. Perfekt för utflykter. Höjd: 42 cm. Bredd: 36 cm. Djup: 16 cm. Värde: 845 kr.

Luftmadrass svart

Bercato. Vill du sitta riktigt bekvämt i sommar? En uppblåsbar fåtölj är det perfekt valet på stranden, i trädgården eller på campingen. Rulla ut den och för den fram och tillbaka i luften så fylls den med luft. När den är fylld kan du fästa ihop den med kardborre. Fåtöljen är tillverkad av slitstarkt polyestermaterial och tål även vatten. Färg: svart. Höjd: 110 cm (uppblåst) 31 cm (hopfälld). Bredd: 50 cm (uppblåst) 14 cm (hopfälld). Längd: 58 cm. Material: polyester vattensäker/anti-statisk samt PU. Värde: 289 kr.

Gymboll 75 cm + rött fitnessband

Energetics. Gymboll och fitnessband från Energetics. Gymboll: Träningsredskap för styrka, balans och bålstabilitet. 75 cm i diameter. Bollen är "Antiburst" dvs om den blir överbelastad så läcker luften ut kontrollerat. Stärker bålen. Antiburst teknik. Pump ingår ej. Fitnessband för lättare träning och rehabövningar. Konsultera gärna sjukgymnast för rekommenderad hårdhetsgrad och träningsprogram. Allsidig träning. Lätt att använda. Fyra hårdhetsgrader. 175 cm långt. Värde: 328 kr.

Genom att klicka på “godkänn köp” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr.559080-0917) prenumerationsvillkor för Allt i Hemmet och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn.