1
Ditt val
2
Betalning
3
Klart

Ditt erbjudande

5 nr av tidningen

Efter ditt introduktionserbjudande får du Allt i Hemmet i en bekväm tillsvidareprenumeration utan bindningstid, du betalar då 79:- per nummer.

  • 5 nr av tidningen hem i brevlådan
  • Valfri premie

199:-

+ frakt 69:-

+

Välj premie

Royal Touch - Hamam backrock L/XL

Royal Touch. Hamam eller turkiskt bad är den turkiska varianten av ångbad, en sorts bastu fylld med ånga. Den har spelat en stor roll i det Osmanska riket som en plats att umgås med andra människor, men även som en tradition och del av kulturen. I en hamam är det ofta hög luftfuktighet, runt 40–50 grader och till skillnad från en svensk bastu är besökarna ofta inte nakna, utan har på sig ett något slags skynke, till exempel en sådan badrock som denna.

Royal Touch - Hamam backrock S/M

Royal Touch. Hamam eller turkiskt bad är den turkiska varianten av ångbad, en sorts bastu fylld med ånga. Den har spelat en stor roll i det Osmanska riket som en plats att umgås med andra människor, men även som en tradition och del av kulturen. I en hamam är det ofta hög luftfuktighet, runt 40-50 grader och till skillnad från en svensk bastu är besökarna ofta inte nakna, utan har på sig ett slagt skynke, till exempel en sån badrock som denna.

Hamptons - Strandväska marinblå

Hamptons. Snygg, marinblå strandväska i kraftig kanvas och med handtag i kanvas. Perfekt för utflykter.

Bercato - Luftmadrass svart

Bercato. Vill du sitta riktigt bekvämt i sommar? En uppblåsbar fåtölj är det perfekt valet på stranden, i trädgården eller på campingen. Rulla ut den och för den fram och tillbaka i luften så fylls den med luft. När den är fylld kan du fästa ihop den med kardborre. Fåtöljen är tillverkad av slitstarkt polyestermaterial och tål även vatten.

Energetics - Gymboll 75 cm + rött fitnessband

Energetics. Gymboll för hemmaträning från Energetics. Fitnessband för hemmaträning från Energetics.

Kunde ej ladda betalväggen.

Var god försök igen.

Genom att klicka på “godkänn köp” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr.559080-0917) prenumerationsvillkor för Allt i Hemmet och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn.