1
Ditt val
2
Betalning
3
Klart

Ditt erbjudande

5 nr av tidningen

Efter ditt introduktionserbjudande får du Allt i Hemmet i en bekväm tillsvidareprenumeration utan bindningstid, du betalar då 79:- per nummer.

  • 5 nr av tidningen hem i brevlådan
  • Valfri premie

199:-

+ frakt 69:-

+

Välj premie

Marimekko - Skål sand

Iittala. Finaste skålen som ger det lilla extra till dukningen. Perfekt till desserten eller för att servera godis och annat småplock.

Sagaform - Pärla vas

Sagaform. Dekorativ vas för en bukett med rosor eller andra längre snittblommor. Hamrad yta, munblåst glas. Ett fint läderband med pärla ingår. Höjd 22,1 c,. Diameter 12,4 cm.

Åry Sweden - 4-pack glasunderlägg fyrkantiga (Ulrica Hydman Vallien)

Åry Sweden. Ulrica Hydman Vallien är en av våra mest älskade formgivare. Dessa fyra underlägg med Hydman Valliens särpräglade, ikoniska formspråk är inspirerade av Tolvskillingsoperan.

Italian Haze Lyx-kit

Morgan Madison. Ett exklusivt badrumsset av högsta kvalitet. I detta set har Morgan Madison inte sparat på något! Här ingår en härlig flytande nischtvål, Liberty, som innehåller en högre procent av eteriska oljor än normalt. Setet består av en elegant mattsvart tvålflaska med flytande tvål( 300 ml) tillsammans med en stor refillpåse (500 ml) i doften Italian Haze, två gästhanddukar samt en handkräm (60ml) i samma doft som refilltvålen. Morgan Madisons passion ligger i att göra det enkelt för dig att ta med den härliga hotellkänslan hem, så att du kan njuta av den varje dag.

Blomsterspruta koppar , planteringsspade & kratta koppar med trähandtag

Esschert Design. Det perfekta kittet för trädgårdsentusiasten: en blomsterspruta, en spade och en kratta. Blomstersprutan har en kopparaktig finish och det har även huvudena på krattan och spaden, skaften är av askträ. Redskapen är perfekta för att hantera mindre plantor och kan hängas upp i läderremmen när de inte används. Produkterna är tillverkade av Esschert Design som är kända för sin kvalitet och dekorativa formgivning. Dessa redskap kan du låta ligga framme när du inte använder dem, eller varför inte hänga upp dem på krokar vid dörren.

Genom att klicka på “godkänn köp” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr.559080-0917) prenumerationsvillkor för Allt i Hemmet och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn.