1
Ditt val
2
Betalning
3
Klart

Ditt erbjudande

5 nr av tidningen

Efter ditt introduktionserbjudande får du Allt i Hemmet i en bekväm tillsvidareprenumeration utan bindningstid, du betalar då 79:- per nummer.

  • 5 nr av tidningen hem i brevlådan
  • Valfri premie

199:-

+ frakt 69:-

+

Välj premie

SA Swedish Grace skål stone 2-pack

Skålar Swedish Grace 2-pack • Antal: 2 skålar • Bredd: 12 cm • Volym: 30 cl • Material: fältspatporslin • Färg: sten (mörkgrå) • Tål maskindisk, ugn och mikrovågsugn • Varumärke: Rörstrand

Rörstrand - Swedish Grace assiett sten 2-pack

Rörstrand. Servisen Swedish Grace, Louise Adelborgs mästerverk, är minst lika omtyckt idag som när den premiärvisades på Stockholmsutställningen 1930 under namnet Nationalservisen. Louise Adelborg lyckades på ett elegant vis förmedla känslan av vajande veteax i sommarvinden. Samtidigt skapade hon sig en självklar plats i såväl svenska folkets hjärtan som på deras matbord. I dag finns Swedish Grace i en mångsidig palett av kulörer, vilket ger nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.

Cleansing gel 150 ml & skin priming essence 150 ml & Bio-celluose sheet mask

Oriflame. Upplev en ungdomlig och hälsosam hy i alla åldrar med Novage. Novageserierna har ett unikt partnerskap mellan avancerad teknologi och ett utvalt växtstamcellsextrakt. Teknologin riktar sig mot specifika ålderstecken medan växtstamcellsextraktet fungerar som ungdomens väktare och skyddar din hy från hudåldrande påverkan.

Esschert Design - Trädgårdssekatör och handspade Rose

Esschert Design. Det perfekta kittet för trädgårdsentusiasten: en sekatör och en spade med vackert tryckt rosmönster. Produkterna är tillverkade av Esschert Design som är kända för sin kvalitet och dekorativa formgivning. Dessa redskap kan du låta ligga framme när du inte använder dem, eller varför inte hänga upp dem på krokar vid dörren.

Oljelampa

Stilren och snygg oljelampa med tidlös form i vackert kristallklart glas. Lampan kan användas både ute och inne och är lika perfekt på terrassen en ljummen sommarkväll som på bordet en mörk höstkväll. Höjd: 18.2 cm. Diameter: 8,5 cm

Morgan Madison - Italian Haze Lyx-kit

Morgan Madison. Ett exklusivt badrumsset av högsta kvalitet. I detta set har Morgan Madison inte sparat på något! Här ingår en härlig flytande nischtvål, Liberty, som innehåller en högre procent av eteriska oljor än normalt. Setet består av en elegant mattsvart tvålflaska med flytande tvål( 300 ml) tillsammans med en stor refillpåse (500 ml) i doften Italian Haze, två gästhanddukar samt en handkräm (60ml) i samma doft som refilltvålen. Morgan Madisons passion ligger i att göra det enkelt för dig att ta med den härliga hotellkänslan hem, så att du kan njuta av den varje dag.

Kunde ej ladda betalväggen.

Var god försök igen.

Genom att klicka på “godkänn köp” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr.559080-0917) prenumerationsvillkor för Allt i Hemmet och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn.