1
Ditt val
2
Betalning
3
Klart

Ditt erbjudande

16 nr av tidningen

Efter ditt introduktionserbjudande får du Allt om Trädgård i en bekväm tillsvidareprenumeration utan bindningstid, du betalar då 69:- per nummer.

  • 16 nr av tidningen hem i brevlådan
  • Valfri premie
  • Fraktfritt

939:-

Ord. lösnummerpris 16 nr 1104:-

+

Välj premie

Fiskars - Sekatör P331 sidoskär metall

Fiskars. En tålig sekatör med sidoskär för enkel kapning av friska stjälkar, kvistar och grenar. De helhärdade, precisionsslipade kolstålbladen behåller skärpan länge och har en rostbeständig PTFE-beläggning som ger lägre friktion och rena snitt. Sekatören har ett robust och bekvämt stålhandtag med grepp i SoftGrip™, samt ett smidigt lås som skyddar bladen under transport och förvaring. Tillverkad i PVC-fria material. Vinnare av Red Dots prestigefyllda pris i kategorin "Best of the Best".

Sekatör och handspade

Esschert Design. Det perfekta kittet för trädgårdsentusiasten: en sekatör och en spade med vackert tryckt rosmönster. Produkterna är tillverkade av Esschert Design som är kända för sin kvalitet och dekorativa formgivning. Dessa redskap kan du låta ligga framme när du inte använder dem, eller varför inte hänga upp dem på krokar vid dörren. Spade. Längd: 27,5 cm. Bredd: 7,9 cm. Höjd: 3 cm. Sekatör: längd: 20,2 cm. Bredd: 6,2 cm. Höjd: 2,4 cm. Material: stål. Värde: 249 kr.

Esschert Design - Blomsterspruta koppar + planteringsspade & kratta koppar med trähandtag

Esschert Design. Det perfekta kittet för trädgårdsentusiasten: en blomsterspruta, en spade och en kratta. Blomstersprutan har en kopparaktig finish och det har även huvudena på krattan och spaden, skaften är av askträ. Redskapen är perfekta för att hantera mindre plantor och kan hängas upp i läderremmen när de inte används. Produkterna är tillverkade av Esschert Design som är kända för sin kvalitet och dekorativa formgivning. Dessa redskap kan du låta ligga framme när du inte använder dem, eller varför inte hänga upp dem på krokar vid dörren.

Grillknivar 4-pack

Newport. Fyra gedigna knivar från Newport. Bekvämt och snyggt trähandtag och med tandat blad. Fås med fördel flera av och funkar även som present till någon man tycker om. Det är viktigt med bra bestick för att måltiden ska bli lyckad. Newport har skapat dessa gedigna knivar som med sin diskreta och stilrena utformning passar till alla dukningar. Ett måste på middagsbordet! Antal: 4 knivar. Material: metall, furu. Längd: 22 cm. Bredd: 15 mm. Värde: 170 kr.

Grillboken

Mat & Vänner. Läckra recept till grillfesten. När det gäller grillning så är det viktigt att alltid få ny inspiration. I denna bok finns allt från kryddiga grillade kycklingspett, smakrika möra revbensspjäll och lättlagade tillbehör till svalkande desserter som rundar av kvällen. Du får dessutom vinförslag till recepten. Samla familj och vänner och njut av god mat vid grillen! Värde: 99 kr.

LG Trading - Grilltermometer

LG Trading. Smart termometer som låter dig hålla koll på maten och få den perfekta stekningen på köttet.

Genom att klicka på “godkänn köp” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr.559080-0917) prenumerationsvillkor för Allt om Trädgård och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn.