1
Ditt val
2
Betalning
3
Klart

Ditt erbjudande

Helårs-prenumeration

Efter ditt erbjudande fortsätter amelia komma i en bekväm tillsvidareprenumeration, fraktfritt direkt hem i brevlådan för ett rabatterat pris per helår.

  • 18 nr av tidningen hem i brevlådan
  • Valfri premie
  • Fraktfritt
  • Expressen Premium ingår i din prenumeration – helt utan extra kostnad

879:-

Ord. lösnummerpris 18 nr 1242:-

+

Välj premie

Orrefors - More Vin 4-pack

Orrefors. Dessa utmärkta vinglas ur serien More lyfter fram vinets bästa egenskaper och fulla potential.

Morgan Madison - Doftset med ljus + diffuser

Morgan Madison. Ett lyxigt, hotellinspirerat gåvopaket med doftpinnar och doftljus när du vill unna någon särskild, eller dig själv, något extra.

Morgan Madison - 4-pack mugg sand

Morgan Madison. Fyra snygga muggar i modern design som förhöjer upplevelsen av en god kopp kaffe eller te.

Byon - Mugg Pinky 4-pack

BYON. Muggar kan man aldrig ha för många av! Det är alltid trevligt att duka fram till fika med snygga, stilrena muggar oavsett om det är för gäster eller för en själv. Nu kan du bli ägare till dessa fyra muggar från Byon. Muggarna är i stengods med böljande ränder och en gedigen känsla. De mjuka, organiska formerna tillsammans med den dämpat eleganta rosa färgen utgör en klassisk Byonprodukt.

Kyocera - Mandolin

Kyocera. Prisbelönt mandolin som är enkel att använda – ställ bara in önskad tjocklek och skiva lök och alla andra grönsaker och rotfrukter.

Genom att klicka på “godkänn köp” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr.559080-0917) prenumerationsvillkor för amelia och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn.