1
Ditt val
2
Betalning
3
Klart

Ditt erbjudande

5 nr av tidningen

Efter ditt introduktionserbjudande får du Gård & Torp i en bekväm tillsvidareprenumeration utan bindningstid, du betalar då 89:- per nummer.

  • 5 nr av tidningen hem i brevlåda
  • Valfri premie

199:-

+ frakt 69:-

+

Välj premie

2-p Tekopp Joy Green

Joy tekopp 2-pack • Antal: 2 koppar • Volym: 3 dl • Höjd: 7,7 cm • Diameter: 14,5 cm • Material: stengods • Färg: grön • Varumärke: Miljögården

Miljögården - Krukset, 2 st glaserade krukor amber

Miljögården. De vackra odlingskrukorna i två storlekar med rillad design är helt rätt i tiden, den reaktiva lasyren ger ett unikt och speciellt uttryck i varje produkt. Krukorna kan med lätthet skapa en fin örtträdgård inomhus för timjan, basilika, rosmarin eller andra örter. Krukorna utgör en snygg kombination av färg, form och detaljer vilket gör dem till ett varmt inslag i alla hem. Krukan är praktisk med dräneringshål och ett fat som med hög kant.

Servetter och servettringar 6-pack

Vackra bordsservetter i en härlig sandfärg med ett diskret vitt rutmönster. Servetterna är gjorda i en mjuk och skön bomulls- och polyestermix. Vackra, stilrena och eleganta bordsservetter att använda till årets alla dukningar med familj och vänner. Servetterna är GSR-märkta, vilket innebär att de är Global Recycle Standard-certifierade. De är alltså gjorda i material som är helt återvunnet vilket innebär mycket mindre belastning på vårt klimat. I detta set får du också sex vackra servettringar i flätad jute som passar bra till servetterna.

The Modern Pharmacy - Keramikform 17x5x20cm sand + Kökshandduk 1st Brink textil, 40x60cm Indigo blå

The Modern Pharmacy. Vacker ugnsform i en reaktiv lasyr. Tillverkningsprocessen gör att varje produkt är unik i färg och mönster.​ Hantverket i kombination med att både stengodset och lasyren har ett eget liv, gör att varje enskilt gods får ett unikt utseende. Ingen del är den andra exakt lik, men släktskapet är tydligt. Formen är perfekt att laga eller värma mat i och snygg att ställa på bordet och servera ur.

Oljelampa

Stilren och snygg oljelampa med tidlös form i vackert kristallklart glas. Lampan kan användas både ute och inne och är lika perfekt på terrassen en ljummen sommarkväll som på bordet en mörk höstkväll.

Compagnie de Provence - Apothicare pumptvål och handkräm i doften Anise Lavender

Companie De Provance. Med sin aromaterapikollektion "APOTHICARE", som kombinerar hemdofter med kroppsvård, bjuder Compagnie de Provence in dig att ta det lugnt och njuta av lite välgörande egentid. Hållbara ingredienser som eteriska och botaniska oljor från Provence samlas i denna kollektion som tillverkas i hjärtat av Provence för att hålla produktionen lokal och med naturliga ingredienser. Pumptvål 300 ml och 30 ml handkräm.

Esschert Design - Blomsterspruta koppar + planteringsspade & kratta koppar med trähandtag

Esschert Design. Det perfekta kittet för trädgårdsentusiasten: en blomsterspruta, en spade och en kratta. Blomstersprutan har en kopparaktig finish och det har även huvudena på krattan och spaden, skaften är av askträ. Redskapen är perfekta för att hantera mindre plantor och kan hängas upp i läderremmen när de inte används. Produkterna är tillverkade av Esschert Design som är kända för sin kvalitet och dekorativa formgivning. Dessa redskap kan du låta ligga framme när du inte använder dem, eller varför inte hänga upp dem på krokar vid dörren.

Genom att klicka på “godkänn köp” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr.559080-0917) prenumerationsvillkor för Gård & Torp och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn.