1
Ditt val
2
Betalning
3
Klart

Ditt erbjudande

5 nr av tidningen

Efter ditt introduktionserbjudande får du Hembakat i en bekväm tillsvidareprenumeration utan bindningstid, du betalar då 76:- per nummer.

  • 5 nr av tidningen hem i brevlådan
  • Valfri premie

199:-

+ frakt 59:-

+

Välj premie

Madeleineform + ströare

LG Trading. Den luftiga och lätta madeleinekakan är en fransk klassiker som är lätt att känna igen på den karakteristiska formen. Denna bakform är tillverkad just för att göra fjäderlätta franska madeleinekakor, framställd i nonstickbehandlat stål i roséguldfärg med plats för tolv kakor. Praktiskt shaker/ströare som i stället för hål har ett nät uppepå. Perfekt då man kanske vill pudra lite florsocker över madeleinekakorna eller kakao över en dessert. Enkel att rengöra i ett hållbart, hygieniskt material. Bakform. Bredd: 22,7 cm. Längd: 39,8 cm. Material: kolstål. Färg: roséguld. Tål maskindisk. Ströare. Höjd: 7,5 cm. Diameter: 6,4 cm. Material: rostfritt stål. Tål maskindisk. Värde: 299 kr.

Ernst - 2-pack kökshandduk + brödpensel

Ernst. Ernst Kirschsteiger är en av våra folkkäraste tv-personligheter, känd för sin jordnära och avskalade stil. Återskapa hans stil i ditt eget kök med detta trevliga set om två handdukar och en brödpensel.

Le Creuset - Hembakat - kokbok

Le Creuset. Oemotståndliga recept för alla tillfällen.

Grillat bok

Mat & Vänner. Finns det något som svenskar älskar så mycket som att grilla? I den här boken får du 50 delikata recept att njuta av i trädgården under ljumma sommarkvällar. En perfekt present till grillmästaren! Värde: 175 kr.

Genom att klicka på “godkänn köp” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr.559080-0917) prenumerationsvillkor för Hembakat och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn.