1
Ditt val
2
Betalning
3
Klart

Ditt erbjudande

5 nr av tidningen

Efter ditt introduktionserbjudande får du Hembakat i en bekväm tillsvidareprenumeration utan bindningstid, du betalar då 76:- per nummer.

  • 5 nr av tidningen hem i brevlådan
  • Valfri premie

199:-

+ frakt 69:-

+

Välj premie

LG Trading - Rosa skålarna kit 4 st

LG Trading. Fina förvaringsburkar med lock i härliga rosa och lila nyanser.

Ballarini - Bakform hjärta + silikonpensel 17 cm

Ballarini. Skapa magi i köket med dessa förstklassiga redskap från Ballarini. I setet ingår en snygg och praktisk bakform och en smart bakpensel.

LG Trading - Madeleineform + ströare

LG Trading. Den luftiga och lätta madeleinekakan är en fransk klassiker som är lätt att känna igen på den karakteristiska formen. Denna bakform är tillverkad just för att göra fjäderlätta franska madeleinekakor, framställd i nonstickbehandlat stål i roséguldfärg med plats för tolv kakor. Praktiskt shaker/ströare som i stället för hål har ett nät uppepå. Perfekt då man kanske vill pudra lite florsocker över madeleinekakorna eller kakao över en dessert. Enkel att rengöra i ett hållbart, hygieniskt material.

Knäckform o knäcktratt set

LG Trading. Här är det perfekta setet för att göra knäck! Med en knäcktratt får du enkelt ner knäcksmeten i knäckformen utan en massa spill och kladd.

Genom att klicka på “godkänn köp” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr.559080-0917) prenumerationsvillkor för Hembakat och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn.