1
Ditt val
2
Betalning
3
Klart

Ditt erbjudande

5 nr av tidningen

Efter ditt introduktionserbjudande får du Hembakat i en bekväm tillsvidareprenumeration utan bindningstid, du betalar då 76:- per nummer.

  • 5 nr av tidningen hem i brevlådan
  • Valfri premie

199:-

+ frakt 69:-

+

Välj premie

Ballarini - Bakform hjärta & silikonpensel 17 cm

Ballarini. Skapa magi i köket med dessa förstklassiga redskap från Ballarini. I setet ingår en snygg och praktisk bakform och en smart bakpensel.

Knäckform o knäcktratt set

Här är det perfekta setet för att göra knäck! Med en knäcktratt får du enkelt ner knäcksmeten i knäckformen utan en massa spill och kladd.

Rosa skålarna kit 4 st

Fina förvaringsburkar med lock i härliga rosa och lila nyanser. Perfekt för bakning, förvaring eller mat till utflykten. Ett måste i varje kök och för alla som älskar matlagning. Burkarna är alla i olika storlekar vilket är praktiskt beroende på vad man behöver använda dem till. De kan även staplas i varandra när de inte används vilket sparar plats i ditt köksskåp.

Servetter och servettringar 6-pack

Vackra bordsservetter i en härlig sandfärg med ett diskret vitt rutmönster. Servetterna är gjorda i en mjuk och skön bomulls- och polyestermix. Vackra, stilrena och eleganta bordsservetter att använda till årets alla dukningar med familj och vänner. Servetterna är GSR-märkta, vilket innebär att de är Global Recycle Standard-certifierade. De är alltså gjorda i material som är helt återvunnet vilket innebär mycket mindre belastning på vårt klimat. I detta set får du också sex vackra servettringar i flätad jute som passar bra till servetterna.

Le Creuset - Hembakat - kokbok

Le Creuset. ”HEMBAKAT” heter den tredje kokboken i en serie kokböcker som har tagits fram av Le Creuset i Skandinavien. Boken är full av enkla och goda recept på bröd, kakor, smårätter och snacks som inspirerar till nya och annorlunda sätt att baka på.

Genom att klicka på “godkänn köp” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr.559080-0917) prenumerationsvillkor för Hembakat och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn.