1
Ditt val
2
Betalning
3
Klart

Ditt erbjudande

5 nr av tidningen

Efter ditt introduktionserbjudande får du Hembakat i en bekväm tillsvidareprenumeration utan bindningstid, du betalar då 79:- per nummer.

  • 5 nr av tidningen hem i brevlådan
  • Valfri premie

199:-

+ frakt 69:-

+

Välj premie

Springform + silikonpensel, 26 x 7cm

En springform är en bakform med löstagbara kanter och den passar utmärkt när du bakar pajer, mjuka kakor och cheesecake. Denna fina springform har nonstickbeläggning så bakverken släpper lätt från formen. Springformen levereras i en snygg roséguldfärg och har två bottnar att byta mellan beroende på om du vill göra en cheesecake, sockerkaka eller en god tårta.

Madeleineform & ströare

Den luftiga och lätta madeleinekakan är en fransk klassiker som är lätt att känna igen på den karakteristiska formen. Denna bakform är tillverkad just för att göra fjäderlätta franska madeleinekakor, framställd i nonstickbehandlat stål i roséguldfärg med plats för tolv kakor. Praktiskt shaker/ströare som i stället för hål har ett nät uppepå. Perfekt då man kanske vill pudra lite florsocker över madeleinekakorna eller kakao över en dessert. Enkel att rengöra i ett hållbart, hygieniskt material.

Knäckform o knäcktratt set

Här är det perfekta setet för att göra knäck! Med en knäcktratt får du enkelt ner knäcksmeten i knäckformen utan en massa spill och kladd.

Rosa skålarna kit 4 st

Fina förvaringsburkar med lock i härliga rosa och lila nyanser. Perfekt för bakning, förvaring eller mat till utflykten. Ett måste i varje kök och för alla som älskar matlagning. Burkarna är alla i olika storlekar vilket är praktiskt beroende på vad man behöver använda dem till. De kan även staplas i varandra när de inte används vilket sparar plats i ditt köksskåp.

Servetter och servettringar 6-pack

Vackra bordsservetter i en härlig sandfärg med ett diskret vitt rutmönster. Servetterna är gjorda i en mjuk och skön bomulls- och polyestermix. Vackra, stilrena och eleganta bordsservetter att använda till årets alla dukningar med familj och vänner. Servetterna är GSR-märkta, vilket innebär att de är Global Recycle Standard-certifierade. De är alltså gjorda i material som är helt återvunnet vilket innebär mycket mindre belastning på vårt klimat. I detta set får du också sex vackra servettringar i flätad jute som passar bra till servetterna.

Kunde ej ladda betalväggen.

Var god försök igen.

Genom att klicka på “godkänn köp” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr.559080-0917) prenumerationsvillkor för Hembakat och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn.