1 nr Lantliv Trädgård 2023 nr 2

Specialtidning

  • Fraktfritt

129:-

BESTÄLL NU

Bookazinet Lantliv Trädgård

Bookazinet Lantliv Trädgård bjuder på massor av vacker grön inspiration och pryder sin plats vid trädgårdsbordet. Det är också en trevlig gåbort-present i vår. Bookazinet Lantliv Trädgård är tryckt på lyxigt tjockt matt papper och innehåller tio av Sveriges vackraste trädgårdar i full blom. Du får även inspiration till hur du kan skapa vackra gröna trädgårdsrum, odla för pollinatörer, odla egna grönsaker och så tipsar vi om vackra växthus. Bookazinet Lantliv Trädgård ingår inte i den ordinarie prenumerationen, så förbeställ din utgåva här.

Läs dina favoritmagasin smartare i Arcy

I appen Arcy kan du läsa fler än 70 av Sveriges mest älskade magasin och tidningar digitalt – den smartaste tjänsten för noga utvald läsning! Här hittar du både senaste numren och ett stort arkiv med tidigare utgåvor av favoriter som M-magasin, Sköna hem, Damernas Värld, amelia, Allt om Mat, Allt om Trädgård, Expressen och LEVA&BO.

Ta del av inspirerande magasin var som helst och när som helst! Läs i mobilen, surfplattan eller datorn – dela kontot på upp till fem olika enheter, så att hela familjen kan ta del av det breda innehållet.

Allt detta får du med Arcy:

  • Obegränsad digital läsning av fler än 70 av Sveriges bästa magasin – som du inte hittar i någon annan app!

  • Dela ditt konto på upp till 5 enheter

  • Få tillgång till ett arkiv med flera år av tidigare nummer.

  • Smarta funktioner som låter dig favoritmarkera titlar, ändra radavstånd och textstorlek

  • Prisvärt, enkelt och miljövänligt!

Klicka här för att se vilka tidningar som ingår i Arcy