1
Ditt val
2
Betalning
3
Klart

Ditt erbjudande

5 nr av tidningen

Efter ditt introduktionserbjudande får du Lantliv i en bekväm tillsvidareprenumeration utan bindningstid, du betalar då 89:- per nummer.

  • 5 nr av tidningen hem i brevlådan
  • Valfri premie

249:-

+ frakt 79:-

+

Välj premie

LG Trading - Servetter och servettringar 6-pack

LG Trading. Vackra bordsservetter i en härlig sandfärg med ett diskret vitt rutmönster. Servetterna är gjorda i en mjuk och skön bomulls- och polyestermix. Vackra, stilrena och eleganta bordsservetter att använda till årets alla dukningar med familj och vänner. Servetterna är GSR-märkta, vilket innebär att de är Global Recycle Standard-certifierade. De är alltså gjorda i material som är helt återvunnet vilket innebär mycket mindre belastning på vårt klimat. I detta set får du också sex vackra servettringar i flätad jute som passar bra till servetterna.

Staub - Ugnsform 20x16 cm benvit rektangulär

Staub. Elegant ugnsform som är lika praktisk att laga mat i som den är snygg att servera ur.

Ernst - 2-pack kökshandduk + brödpensel

Ernst. Ernst Kirschsteiger är en av våra folkkäraste tv-personligheter, känd för sin jordnära och avskalade stil. Återskapa hans stil i ditt eget kök med detta trevliga set om två handdukar och en brödpensel.

Sagaform - Hamam badlakan blå/vit ekologisk bomull

Sagaform. Handduken Hamam är gjord i tunt vävd ekologisk bomull vilket gör den perfekt till stranden då den torkar snabbt. Handdukens härliga kvalitet och snygga mönster gör att den passar lika bra som en inredningsdetalj, till exempel som bordsduk på altanen eller varför inte som picknickfilt? Handduken har fransar på kortsidorna.

Bercato - Grillknivar 4-pack

Bercato. Fyra grillknivar

Hur du lyckas med grillat bok

Mat & Vänner. Att grilla är glädje! Ett av sommarens enklaste och skönaste sätt umgås på. I denna bok har Mattias Larsson samlat sina bästa tips och recept för att du ska lyckas med både det snabba och det som tar lite längre tid. Ha en underbar och god grillsäsong. Värde: 175 kr.

Bercato - Beachkasse blå/vit

Bercato. Rymlig strandväska med plats för allt som kan behövas för en utflykt till ett soligt resmål. Väskan har tåliga rephandtag och är i klassisk marin stil, en stil som verkar vara helt tidlös.

Genom att klicka på “godkänn köp” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr.559080-0917) prenumerationsvillkor för Lantliv och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn.