1
Ditt val
2
Betalning
3
Klart

Ditt erbjudande

5 nr av tidningen

Efter ditt introduktionserbjudande får du Lantliv i en bekväm tillsvidareprenumeration utan bindningstid, du betalar då 89:- per nummer.

  • 5 nr av tidningen hem i brevlådan
  • Valfri premie

249:-

+ frakt 79:-

+

Välj premie

Servetter och servettringar 6-pack

LG Trading. Vackra bordsservetter i en härlig sandfärg med ett diskret vitt rutmönster. Servetterna är gjorda i en mjuk och skön bomulls- och polyestermix. Vackra, stilrena och eleganta bordsservetter att använda till årets alla dukningar med familj och vänner. Servetterna är GSR-märkta, vilket innebär att de är Global Recycle Standard-certifierade. De är alltså gjorda i material som är helt återvunnet vilket innebär mycket mindre belastning på vårt klimat. I detta set får du också sex vackra servettringar i flätad jute som passar bra till servetterna. Mått servetter: 40 x 40 cm. Material servetter: 70 % återvunnen bomull, 30 % återvunnen polyester. Värde: 499 kr.

Handdukar och brödpensel Ernst

Ernst. Ernst Kirschsteiger är en av våra folkkäraste tv-personligheter, känd för sin jordnära och avskalade stil. Återskapa hans stil i ditt eget kök med detta trevliga set om två handdukar och en brödpensel. Handdukar. Material: 98 % återvunnen bomull, 2 % återvunnen polyester. Färg: vit, beige. Mått: 70 x 50 cm. Pensel. Material: trä, sjögräs. Färg: svart. Längd: 7 cm. Höjd: 6,5 cm. Värde: 299 kr.

Badhandduk Hamam från Sagaform

Sagaform. Handduken Hamam är gjord i tunt vävd ekologisk bomull vilket gör den perfekt till stranden då den torkar snabbt. Material: ekologisk bomull. Längd: 170 cm. Bredd: 90 cm. Färg: blå och vit. Värde: 299 kr.

Grillknivar 4-pack

Bercato. Fyra grillknivar. Material: rostfritt stål, akaciaträ. Längd: 25,3 cm. Endast handdisk. Bercato Collection grillknivar är tillverkade i rustik design av rostfritt stål och akaciaträ av högsta kvalitet. Setet innehåller fyra knivar, som kommer i en fin bokformad förpackning av kartong. Knivarna är härligt skarpa och gör det lätt att skära maten. Perfekt för grillmästaren och för alla som njuter av god mat. Värde: 179 kr.

Hur du lyckas med grillat bok

Mat & Vänner. Att grilla är glädje! Ett av sommarens enklaste och skönaste sätt umgås på. I denna bok har Mattias Larsson samlat sina bästa tips och recept för att du ska lyckas med både det snabba och det som tar lite längre tid. Ha en underbar och god grillsäsong. Värde: 175 kr.

Beachkasse

Bercato. Strandväska i ett vattentåligt och slitstarkt material. Passar utmärkt för utflykter till stranden eller för shoppingrundan och är både rymlig och stabil. Handtagen är gjorda av stadigt rep och väskan har en fodrad insida. Färg: turkos/silver. Höjd: 55 cm. Bredd: 40 cm. Längd: 10 cm. Värde: 179 kr.

Beachkasse blå/vit

Bercato. Rymlig strandväska med plats för allt som kan behövas för en utflykt till ett soligt resmål. Väskan har tåliga rephandtag och är i klassisk marin stil, en stil som verkar vara helt tidlös. Färg: blå/vit/natur. Höjd: 57 cm. Bredd: 38 cm. Längd: 25 cm. Värde: 179 kr.

Genom att klicka på “godkänn köp” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr.559080-0917) prenumerationsvillkor för Lantliv och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn.