1
Ditt val
2
Betalning
3
Klart

Ditt erbjudande

5 nr av tidningen

Efter ditt introduktionserbjudande får du Lantliv i en bekväm tillsvidareprenumeration utan bindningstid, du betalar då 95:- per nummer.

  • 5 nr av tidningen hem i brevlådan
  • Valfri premie

199:-

+ frakt 69:-

+

Välj premie

4-p Kaffekopp Joy Navy

Joy kaffemugg 4-pack • Antal: 4 muggar • Volym: 1,7 dl • Höjd: 8,5 cm • Diameter: 7,5 cm • Material: stengods • Färg: navy (blå) • Varumärke: Miljögården

Esschert Design - Blomsterspruta koppar & planteringsspade & kratta koppar med trähandtag

Esschert Design. Det perfekta kittet för trädgårdsentusiasten: en blomsterspruta, en spade och en kratta. Blomstersprutan har en kopparaktig finish och det har även huvudena på krattan och spaden, skaften är av askträ. Redskapen är perfekta för att hantera mindre plantor och kan hängas upp i läderremmen när de inte används. Produkterna är tillverkade av Esschert Design som är kända för sin kvalitet och dekorativa formgivning. Dessa redskap kan du låta ligga framme när du inte använder dem, eller varför inte hänga upp dem på krokar vid dörren.

Esschert Design - Trädgårdssekatör och handspade Rose

Esschert Design. Det perfekta kittet för trädgårdsentusiasten: en sekatör och en spade med vackert tryckt rosmönster. Produkterna är tillverkade av Esschert Design som är kända för sin kvalitet och dekorativa formgivning. Dessa redskap kan du låta ligga framme när du inte använder dem, eller varför inte hänga upp dem på krokar vid dörren.

Cleansing gel 150 ml & skin priming essence 150 ml & Bio-celluose sheet mask

Oriflame. Upplev en ungdomlig och hälsosam hy i alla åldrar med Novage. Novageserierna har ett unikt partnerskap mellan avancerad teknologi och ett utvalt växtstamcellsextrakt. Teknologin riktar sig mot specifika ålderstecken medan växtstamcellsextraktet fungerar som ungdomens väktare och skyddar din hy från hudåldrande påverkan.

Rosa skålarna kit 4 st

Fina förvaringsburkar med lock i härliga rosa och lila nyanser. Perfekt för bakning, förvaring eller mat till utflykten. Ett måste i varje kök och för alla som älskar matlagning. Burkarna är alla i olika storlekar vilket är praktiskt beroende på vad man behöver använda dem till. De kan även staplas i varandra när de inte används vilket sparar plats i ditt köksskåp.

Kunde ej ladda betalväggen.

Var god försök igen.

Genom att klicka på “godkänn köp” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr.559080-0917) prenumerationsvillkor för Lantliv och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn.