1
Ditt val
2
Betalning
3
Klart

Ditt erbjudande

4 nr av tidningen

Efter ditt introduktionserbjudande får du mama i en bekväm tillsvidareprenumeration utan bindningstid, du betalar då 74:- per nummer.

  • 4 nr av tidningen hem i brevlådan
  • Valfri premie
  • Expressen Premium ingår i din prenumeration – helt utan extra kostnad

199:-

+ frakt 79:-

+

Välj premie

Oriflame - SUN Bodylotion/Face SPF30 High + After Sun jelly Body+face

Oriflame. Skydda din hud från solens skadliga strålar samtidigt som du får en fin solbränna. Detta kit från svenska Oriflame innehåller en skyddande solkräm samt en svalkande gel att använda efter solningen.

Sagaform - Hamam badlakan blå/vit ekologisk bomull

Sagaform. Handduken Hamam är gjord i tunt vävd ekologisk bomull vilket gör den perfekt till stranden då den torkar snabbt. Handdukens härliga kvalitet och snygga mönster gör att den passar lika bra som en inredningsdetalj, till exempel som bordsduk på altanen eller varför inte som picknickfilt? Handduken har fransar på kortsidorna.

Xlash - Eyelash serum 1 ml + 1 par Rejuvenating gelpads

Xlash. Återställ dina ögons lyster och fräschör med detta kit från Xlash Cosmetics. Innehåller ett serum för fylligare ögonfransar och gelpads för föryngring av ögonlocken.

Pipol - Örhänge Gemma

Pipol. Gör dig fin till festen eller se snygg ut i vardagen med eleganta örhängen från Pipol.

Pipol - Örhänge Amina Creole

Pipol. Gör dig fin till festen eller se snygg ut i vardagen med eleganta örhängen från Pipol.

Genom att klicka på “godkänn köp” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr.559080-0917) prenumerationsvillkor för mama och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn.