1
Ditt val
2
Betalning
3
Klart

Ditt erbjudande

5 nr av tidningen

Efter ditt introduktionserbjudande får du M-magasin i en bekväm tillsvidareprenumeration utan bindningstid, du betalar då 79:- per nummer.

  • 5 nr av tidningen hem i brevlådan
  • Valfri premie

199:-

+ frakt 69:-

+

Välj premie

Lexington - Handduk Moonbeam 2-pack 50 X 70 cm

Lexington. Lexingtonhandduken är en mjuk och fluffig handduk. Den enfärgade handduken är tillverkad i tjock bomull på 600 gsm vilket bidrar till en härlig tyngd och hög absorptionsförmåga. Här får du två handdukar i en lyxigt sparsmakad beige nyans som skapar ett elegant intryck i badrummet. Denna handduk blir bara mjukare med tiden och ger huden en lyxig start på dagen.

Morgan Madison - 2-pack handduk rutrand + tvål

Morgan Madison. Elegant badrumsset från Morgan Madisons hotellkollektion.

Gripsholm - Esmeralda bäddset aprikos

Gripsholm. Romantiskt rosa bäddset i bomullssatin. Satin är mjukt mot huden och vävtekniken ger det dess karaktäristiska lyster.

Star Trading - Huss stjärna vit

Star Trading. Lys upp i fönstret med denna vackra stjärna från Star Trading. Stjärnan är gjord i papper som släpper igenom ljuset och skapar ett vackert skimmer.

Åry Sweden - 4-pack glasunderlägg fyrkantiga (Ulrica Hydman Vallien)

Åry Sweden. Ulrica Hydman Vallien är en av våra mest älskade formgivare. Dessa fyra underlägg med Hydman Valliens särpräglade, ikoniska formspråk är inspirerade av Tolvskillingsoperan.

ADE - Kroppsvåg silver/svart

ADE. Snygg och smart våg

Yogamatta Pro rosa/svart + gymboll 65 cm

Energetics. Yogamatta och gymboll från Energetics. Yogamatta för träning, stretchning och avkoppling. Tjocklek: 6 mm. Storlek: 171x60 cm. Gjord av PVC. Gymboll: Träningsredskap för styrka, balans och bålstabilitet. 65 cm i diameter. Bollen är "Antiburst" dvs om den blir överbelastad så läcker luften ut kontrollerat. Stärker bålen. Antiburst teknik. Pump ingår ej. Värde: 498 kr.

Pipol - Örhänge Gemma

Pipol. Gör dig fin till festen eller se snygg ut i vardagen med eleganta örhängen från Pipol.

Genom att klicka på “godkänn köp” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr.559080-0917) prenumerationsvillkor för M-magasin och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn.