Totalt värde 1.218:-

5 nr av tidningen

+ lyxiga hudvårdsprodukter från Babor, eller välj en annan premie i nästa steg

  • 5 nr av tidningen hem i brevlådan
  • Valfri premie

199:-

+ frakt 69:-

BESTÄLL NU
Totalt värde 525:-

7 nr av tidningen

  • 7 nr av tidningen hem i brevlådan
  • Fraktfritt

199:-

Ord. lösnummerpris 7 nr 525:-

BESTÄLL NU
Se vad som ingår
  • 7 nr av tidningen hem i brevlådan
  • Fraktfritt

Hudvårdsprodukter från Babor

Babor Refining Enzyme & Vitamin C Cleanser Enzymatiskt rengöringspulver med C-vitamin, som fungerar som rengöring och enzympeeling 2 i 1. Mild djuprengöring med exfolierande effekt som avlägsnar döda hudceller och ökar hudens förmåga att ta till sig efterföljande hudvård mycket bättre. Passar alla hudtyper. 15 gram.

Collagen peptid serum Kollagenboostande serum med direkt utfyllande och utslätande effekt för daglig användning. Med ett växtbaserat kollagenkomplex och kollagenpeptider för maximal boost av kollagensyntesen. 10 ml.

Doc Hyalurone Crème En djupt återfuktande kräm med 24 timmars depåeffekt som passar både dag och natt. Innehåller trippelverkande hyaluronsyra och ett naturligt återfuktande komplex som hjälper till att öka hudens fuktnivåer samt HY-3-peptider som förbättrar hudens förmåga att bevara fukt. 15 ml.

Totalt värde: 843:-

Tara

Visst är det din tur nu! Är du också mitt i livet, förbi småbarnsfasen, och letar efter en kompass till ditt nya jag? Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor? Då är Tara tidningen för dig!