1
Ditt val
2
Betalning
3
Klart

Ditt erbjudande

Helårs-prenumeration

Efter ditt erbjudande fortsätter Tara komma i en bekväm tillsvidareprenumeration, fraktfritt direkt hem i brevlådan för ett rabatterat pris per helår.

  • 14 nr av tidningen hem i brevlådan
  • Valfri premie
  • Fraktfritt

799:-

Ord. lösnummerpris 14 nr 966:-

+

Välj premie

Evy Solskydd SPF 30 100 ml + Daily UV Face SPF 30 75 ml

EVY. Skydda dig från farlig UV-strålning när du är ute i solen med svenska EVys produkter, baserade på patenterad hudvårdsteknologi. Detta set innehåller solskyddsmousse för både kropp och ansikte.

Pipol - Örhänge Gemma

Pipol. Stilrena och sobra örhängen i kirurgiskt stål med 18 karats guldplätering och dekorativa små stenar av kubisk zirkonia.  Allergitestade och nickelfria. Gör dig fin till festen eller se snygg ut i vardagen med eleganta örhängen från Pipol.

Örhänge Amina Creole

Pipol. Glittrande örhängen i kirurgiskt stål med infattade stenar av kubisk zirkonia. Läckra örhängen för både vardag och fest. Allergitestade och nickelfria. Gör dig fin till festen eller se snygg ut i vardagen med eleganta örhängen från Pipol.

Clarins - 2-dels Hydra ansiktskräm 30 ml, rengöringsmousse 50 ml

Clarins. Ta hand om din hud på bästa sätt med två vårdande produkter från Clarins. Rengör och återfukta huden för ett resultat som både syns och känns.

Kunde ej ladda betalväggen.

Var god försök igen.

Genom att klicka på “godkänn köp” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr.559080-0917) prenumerationsvillkor för Tara och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn.