1
Ditt val
2
Betalning
3
Klart

Ditt erbjudande

Helårs-prenumeration

Efter ditt introduktionserbjudande får du Teknikens Värld i en bekväm tillsvidareprenumeration utan bindningstid, du betalar då 86:- per nummer.

  • 26 nr av tidningen hem i brevlådan
  • Valfri premie
  • Expressen Premium ingår i din prenumeration – helt utan extra kostnad

1949:-

Ord. lösnummerpris 26 nr 2236:-

+

Välj premie

LG Trading - Solcellslampa med rörelsesensor

Smart utomhuslampa som laddas av solen under dagen och tänds automatiskt när du närmar dig den.

Sagaform - Vippande glas 6-pack

Sagaform. Whiskyglas med rundad botten från Sagaform. Ett whiskyglas med lekfull design som garanterat blir en "snackis" på festen. Säljes i 6-pack och levereras i en fin presentförpackning vilket gör dessa glas till den perfekta gåvan. Glasen rymmer 20 centiliter.

Grilltermometer

Denna pennformade livsmedelstermometer har egenskaper såsom låg energiförbrukning, hög stabilitet och hög mätprecision. Den är lätt att använda och fungerar perfekt till att mäta alla sorters livsmedel: kaffe, mjölk, soppa, kött, fisk och kyckling mm. Mätområdet är från -50 till +300 grader Celsius. Termometern ska aldrig vara i ugnen eller på grillen: När du vill veta temperaturen så stick bara in termometern, läs av den och ta ut den igen. Enklare kan det inte bli!

Max Ström - Sveriges bästa och vackraste golfbanor

Max Ström. Följ med på resan efter Sveriges bästa och vackraste golfbanor!

Mat & Vänner - Grillat bok

Mat & Vänner. Finns det något som svenskar älskar så mycket som att grilla? I den här boken får du 50 delikata recept att njuta av i trädgården under ljumma sommarkvällar. En perfekt present till grillmästaren!

Newport - Grillknivar 4-pack

Newport. Fyra gedigna knivar från Newport. Bekvämt och snyggt trähandtag och med tandat blad. Fås med fördel flera av och funkar även som present till någon man tycker om. Det är viktigt med bra bestick för att måltiden ska bli lyckad. Newport har skapat dessa gedigna knivar som med sin diskreta och stilrena utformning passar till alla dukningar. Ett måste på middagsbordet!

Kunde ej ladda betalväggen.

Var god försök igen.

Genom att klicka på “godkänn köp” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr.559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn.